Villa- en woningbouw

Graag uw eigen woning laten bouwen? Dan staan we met plezier klaar om u te helpen. Woningbouw en villabouw zijn één van onze specialiteiten, al dan niet met een sleutel-op-de-deur formule.

Van ruwbouw tot afwerking. Aan u de keuze hoe u wilt samenwerken.

Villa- en woningbouw

Graag uw eigen woning laten bouwen? Dan staan we met plezier klaar om u te helpen. Woningbouw en villabouw zijn één van onze specialiteiten, al dan niet met een sleutel-op-de-deur formule.

Van ruwbouw tot afwerking. Aan u de keuze hoe u wilt samenwerken.

Woningbouw

Als bouwbedrijf hebben we reeds tal van projecten op de teller staan, van ruwbouw tot afwerking. Als u met ons samenwerkt, kan u à la carte kiezen hoe onze samenwerking er zal uitzien.

Hoe wilt u dat wij voor u bouwen?

Allereerst bouwen wij zoals u dat wenst, modern of landelijk, het kan allemaal. Wij kunnen met alle soorten materialen werken. Uiteraard geven we u advies naargelang uw wensen, situatie en budget.

Wij kunnen uw woning ‘casco, ofwel wind- en waterdicht’ opleveren of volledig afgewerkt, een ‘sleutel-op-de-deur’ formule waarbij u zich geen zorgen moet maken over de voortgang van de bouw. Wij kunnen dan optreden als aannemer en bouwcoördinator zodat u slechts één aanspreekpunt heeft. Wij sturen alle partijen aan en u kunt genieten van een zorgeloos bouwproces.

Ruwbouw

Ruwbouw voeren we steeds uit in eigen beheer. Per project zetten we een vaste ploeg in. Aan het einde van iedere werkdag worden de werven met de afzonderlijke ploegen besproken en worden de nodige bestellingen geplaatst. Zo kan er continu verder gewerkt worden en worden de uitvoeringstermijnen verzekerd. De vier ploegen worden aangestuurd door goedopgeleide ploegbazen die het reilen en zeilen op de werf nauwlettend opvolgen.

Afwerking

Ook de afwerking is volledig conform uw wensen. U kan opteren voor een basisafwerking of voor een luxeafwerking met alles erop en eraan. Zowel voor binnen- als buitenafwerking is alles mogelijk: denk hierbij aan gevelbekleding met crepi, steenstrips, hout, sidings, … of zonnepanelen op uw dak, een vloer met hout of steen, vloerwarming of radiatoren, een keukeneiland of een kleine keuken, marmer in de badkamer of standaard tegels, een buitendeur in glas of volledig gesloten,  …

Architect

  • Heeft u reeds een architect en uitgewerkte plannen, maar zoekt u nog een bouwfirma voor de realisatie van uw woning?
  • Heeft u een architect en zoekt u een bouwfirma om de plannen samen op te stellen of te bespreken?
  • Heeft u nog geen architect, maar wilt u graag met ons samenwerken? Door onze jarenlange ervaring kunnen we u zeer goede architecten aanraden.

 Volgens ieders budget
 Bouwen met alle materialen mogelijk
 Ben-woningen (isolatie)
 Duurzaam, esthetisch & accuraat
 Ruwbouw in eigen beheer
 Volledige afwerking mogelijk