Verbouwen

Heeft u een woning die opgeknapt moet worden? Wij staan u bij om uw verbouwing tot een goed einde te brengen.

Wij helpen u van ontwerp tot plan.

Casco woning gekocht?

Heeft u een casco woning gekocht en zoekt u een bouwfirma voor de afwerking? Qua afwerking gebeurt alles volgens wens, van sober tot extravagant. 

Onze totaalafwerking steunt op een aantal van onze basisprincipes; het nauwlettend opvolgen van een planning, netheid en veiligheid. 

Woningrenovatie

Droomt u er al langer van om uw woning grondig te renoveren? Een garage ombouwen tot leefruimte? Een extra garage bijbouwen? Uw zolder afwerken? Een keukenuitbreiding? Een veranda bijplaatsen?

Lang na de oplevering kunt u nog steeds rekenen op onze service.

Aanbouw

  • Garage
  • Bijgebouw
  • Veranda
  • Woonunit
  • Kelder
  • Extra verdieping

Hoe pakken we uw verbouwingen aan?

Stap 1: Tijdens een eerste gesprek komen alle wensen aan bod en adviseren we u naargelang de mogelijkheden, budget, timing, verplichtingen (bv. bouwaanvraag indienen), etc.

Stap 2: Een van onze adviseurs of ploegbazen komt langs om een analyse te maken van uw woning. Op basis hiervan bepalen we welke werken dienen te gebeuren en wat de mogelijke kosten zullen zijn.

Stap 3: Vervolgens gaan we alles opmeten en dan zal de architect en/of ingenieur een verbouwingsplan opstellen. De architect/ingenieur mag iemand zijn die u zelf kiest, of wij kunnen u iemand aanraden.

Stap 4:  Er wordt een planning opgesteld en onze vakmannen beginnen daarna onder toezicht van de werfleider aan de verbouwingen.

Stap 5:  Van zodra alles is afgerond, wordt de woning opgeleverd. Ook nadien blijven we tot uw dienst voor eventuele tussenkomsten.

Wilt u uw woning renoveren? 

Contacteer ons dan zodat we vrijblijvend kunnen samenzitten om uw plannen te bespreken.