Woningbouw Nevele

Villabouw • Woningbouw • Sleutel op de deur woningen • Nevele

Woningbouw & villabouw in Nevele

Als bouwbedrijf zijn we gespecialiseerd in woningbouw, villabouw sleutel op de deur woningen en villabouw. We zijn daarbij actief in o.a. regio Nevele & omstrekene. Onze woningbouw, villabouw en sleutel op de deur woningen kunnen gerealiseerd worden met alle soorten materialen, of een combinatie van verschillende materialen. U kan ons inschakelen van A tot Z tijdens de hele woningbouw: van ruwbouw tot gevelbekleding, dakwerken & afwerking. Wij coördineren het hele proces en ontnemen u deze zorgen.

Alle normen in verband met isolatie worden voorzien zoals de wet ze voorschrijft. Ook de realisatie van BEN woningen zijn mogelijk.

Meer over woningbouw & villabouw in Nevele

Woning- en villabouw • Sleutel op de deur woningen

  1. Betaalbare sleutel op de deur woningen & woningbouw in Nevele: u kiest zelf hoe onze samenwerking eruit ziet.
  2. Wij ontnemen u alle zorgen met onze sleutel op de deur woningen! Wij volgen heel de bouw op zodat u altijd op uw beide oren kunt slapen.
  3. Wij zorgen voor betaalbare, duurzame & energiezuinige woningen! 
  4. Onze woningbouw, villabouw sleutel op de deur woningen worden gereealiseeerd volgens de wettelijke voorschriften qua bouw, isolatie & energiezuinigheid!

Sleutel op de deur woningen • Woningbouw • Villabouw • Nevele

Hoe gaan we te werk? Alles begint bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kan met uw eigen architect werken of wij kunnen er u één aanraden. U kiest vervolgens of u voor uw woningbouw of villabouw in Nevele met ons wilt samenwerken.

Belangrijke tip: tegenwoordig zijn er verschillende premies beschikbaar van de Vlaamse Overheid. U kan daar natuurlijk een groot financieel voordeel mee doen. Zo is er de renovatiepremie, een premie voor nieuwbouw en dan is er ook nog de premiezoeker.

Woningbouw Nevele: